Κυριακή 4 Μαΐου 2014







Πραγματοποιήθηκε σήμερα 3-Μαίου-2014, στο κλειστό Γυμναστήριο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ, το 6ο GRAND PRIX ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, που διοργάνωσε ο Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΥΚΗΣ.
Στην διάρκεια του αγώνα, ο Εξωραϊστικός - Πολιτιστικός Σύλλογος Η ΠΕΥΚΗ τίμησε με πλακέτες τις αθλήτριες, του ΑΣΤΕΡΑ ΠΕΥΚΗΣ, ΛΙΛΑ ΚΑΣΑΠΟΓΛΟΥ και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ για την 6η θέση που κατέλαβαν στο Πανευρωπαίκό Πρωτάθλημα Τραμπολίνο της Πορτογαλίας και τους αθλητές, του ΑΣΤΕΡΑ ΠΕΥΚΗΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΜΑΚΡΗ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΚΡΗ για την συμμετοχή τους στο ίδιο Πανευρωπαίκό Πρωτάθλημα. Την βράβευση έκαναν ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΚΑΣ, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Βορείου Τομέα Αθηνών με τον συνδυασμό <<180° - Η Αττική αλλάζει πρόσωπο>> του Γιώργου Κουμουτσάκου, και η γ.γ του συλλόγου ΔΩΡΑ ΠΑΠΠΑ.
Οι αθλητές και αθλήτριες που έλαβαν μέρος παρουσίασαν τα προγράμματα τους ενόψει και του Πανελληνίου Πρωταθλήματος την επόμενη εβδομάδα στην Ηλιούπολη και έδειξαν ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Στον αγώνα συμμετείχαν πάνω από 70 αθλητές και αθλήτριες σε όλες τις κατηγορίες παρουσιάζοντας ένα μοναδικό θέαμα σε όσους τον παρακολούθησαν. Αγωνίσθηκαν και όλοι οι αθλητές και αθλήτριες του ΑΣΤΕΡΑ ΠΕΥΚΗΣ που συμμετείχαν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τραμπολίνο και διακρίθηκαν για ακόμη μια φορά σε μεγάλη διοργάνωση.

Το μέλος μας κα. Βαλσαμά με χαρά της προσκαλεί τα μέλη του Συλλόγου μας στην παράσταση της