Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Πρόσκληση για συμμετοχή νέων, ηλικίας γυμνασίου, σε δωρεάν πρόγραμμα καλοκαιρινής απασχόλησης

Ο Εξωραϊστικός – Πολιτιστικός Σύλλογος «Η ΠΕΥΚΗ» ενημερώνει ότι θα λειτουργήσει
από 9 έως 27 Ιουλίου 2012 πρόγραμμα απασχόλησης με αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες για νέους ηλικίας Γυμνασίου, κατοίκους του δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης.

Οι δραστηριότητες θα γίνονται με επίβλεψη και καθοδήγηση γυμναστών και καλλιτεχνών πανεπιστημιακού επιπέδου.

Οι αθλητικές δραστηριότητες θα γίνονται στο ποδοσφαιρικό γήπεδο και στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ/βόλεϊ της Πεύκης. Οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες θα γίνονται σε χώρους των πολιτιστικών κέντρων του Δήμου.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν.
Σε περίπτωση αυξημένης ζήτησης θα τηρηθούν κοινωνικά κριτήρια οικονομικής & οικογενειακής κατάστασης. 

Ο Σύλλογος καλεί τους ενδιαφερόμενους γονείς να επικοινωνήσουν για διευκρινίσεις και δηλώσεις συμμετοχής των παιδιών τους στα τηλέφωνα 6937002784  & 6944988079 ή στο email eps.pefki@gmail.com

Το πρόγραμμα είναι μέρος του 5μηνου προγράμματος «Νους υγιής εν σώματι υγιεί» για το οποίο χρηματοδοτείται ο Εξωραϊστικός – Πολιτιστικός Σύλλογος «Η ΠΕΥΚΗ» από το ΕΣΠΑ 2007-13 / ΕΠΑΝΑΔ ως δικαιούχος φορέας προγράμματος «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΣΕΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ» με συμπράττοντα φορέα τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης. Η χρηματοδότηση του προγράμματος αυτού προέρχεται 100% από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες και
·        στην ιστοσελίδα του Συλλόγου http://syllogospefki.blogspot.com  
·        στην ιστοσελίδα του Δήμου ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

Πεύκη 29/6/2012