Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

παρουσίαση παιδικού βιβλίου

"Παπούτσια στο Φεγγάρι!"
 
skarlatouΤο ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης και ο Εξωραϊστικός - Πολιτιστικός Σύλλογος «Η ΠΕΥΚΗ», σας προσκαλούν το Σάββατο 23 Μαρτίου στις 12:00 μ.μ στο Πνευματικό Κέντρο της Δημοτικής Κοινότητας Λυκόβρυσης, στην παρουσίαση του καινούργιου παιδικού βιβλίου της βραβευμένης συγγραφέως Ιωάννας Σκαρλάτου, ‘’ Παπούτσια στο Φεγγάρι!’’
Τα Παπούτσια στο φεγγάρι είναι ένα τρυφερό μυθιστόρημα για τη Συναισθηματική Νοημοσύνη. Ένα παιδί μαθαίνει να επικοινωνεί συναισθηματικά, με εργαλείο δεκάδες πολύχρωμα, ιπτάμενα παπούτσια, χαρίζοντας μας, μια λαχταριστή, αληθινή ιστορία, όπου οι λέξεις ανακατεύονται με αρκετή περιπέτεια.
Σε αυτή την πρωτότυπη παρουσίαση, οι πρωταγωνιστές του βιβλίου θα παρουσιάσουν μέρος της ιστορίας στους φίλους τους, ενώ η κλινική ψυχολόγος, Χριστίνα Γκουντή και η εικονογράφος, Πέγκυ Φούρκα με τις εκπλήξεις που ετοιμάζουν για τους μικρούς τους φίλους, θα ομορφύνουν την παρέα μας!
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, τα παιδιά θα κατασκευάσουν παπουτσάκια , ενώ παράλληλα θα απολαύσουμε γνωστές μουσικές διαδρομές από το πενταμελές μουσικό συγκρότημα έντεχνης και παραδοσιακής μουσικής «Φίλοιστρον»